Виц: Добра и лоша вест


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


Мажот ѝ вели на жената:

Жено, имам добра и лоша вест.

Ајде, прво добрата.

Ќе станам татко.

Што зборуваш бре, ненормален, па јас не сум трудна!

Е тоа е лошата вест…