Мајтап

Виц: Проститутка станала пратеничка

Проститутка се кандидирала за пратеничка функција во Собрание.
Гласачите, незадоволни од добар дел од претходниот пратенички состав, ја изгласале нејзината кандидатура и таа била избрана за пратеник во собрание.
На првата седница, се обратила од говорницата:
– Почитувани колеги…

To Top