Виц: Проодување на 20 години


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Прават муабет двајца пријатели:

Син ми прооде, вели едниот.

Како бе, прооде? Па нели има 20 години?!

Има, да. Ама три дена беше камен пијан и не можеше да стои на нозе.