Мајтап

Виц: Проблеми со оргазмот

Оди Трпе на доктор:
– Докторе, жена ми не може да постигне оргазам!
– А како го правите сексот?
– Епа легнуваме на левата страна, и така секој пат.
– Зошто не пробате на десно?
– Како така бе докторе на десно, зарем со лицето кон мама?

Advertisements
To Top