Виц: Пробај со банана

Ристо му се жали на Перо:

Цела недела имам пролив, брат. Никако да запре.

Перо му вели: Пробај со банана.

Ристо: Пробав, брат.

Перо: И?

Ристо: Ништо, кога ќе ја извадам, пак тече.