Мајтап

Виц: Принципот е ист

Шефот го прашува Трпе:
– Трпе, зошто постојано доцниш на работа?!
– А вие зошто постојано доцните со платата?
– Па добро, сепак добиваш плата.
– Па еве сепак и јас доаѓам на работа.

Advertisements
To Top