Мајтап

Виц: Мажите со брада некогаш и денес

Мажите со брада во 1820 година:
– Ќе ја убијам оваа мечка со голи раце!
Мажите со брада во 2019 година:
– Кремов за раце, органски е?

Advertisements
To Top