Виц: Пречек на железничка


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Трпе си ја пречекува Трпана на железничка станица која се враќа од двонеделна посета на нејзината мајка. Трпана слегува и го прашува:

Трпе, нема ли да ме гушнеш и бакнеш, како оној господин што ја гушка и бакнува сопругата?

Трпе:

Ама тој ја испраќа, не ја пречекува.