Видео

Ела да те видам не застани на пешачки во Квебек (видео)

Поради лошата и безобразна навика и негрижа на возачите кои не застанувале прописно на пешачки премини за да ги пропуштаат пешаците во Квебек измислија едно јако и доста практично решение за овој проблем.

Ако не сакаат со арно, ќе бидат принудени да застанат со помош на оваа заштитна иновација, за пешаците без страв и проблем да ја преминат улицата.

„Ова е заштита за пешаците, благодарам што застанавте“ пишува на заштитата.

To Top