Мајтап

Виц: Поштенски марки од Еквадор

Оди плавуша на гинеколог и му се жали:

Докторе, од вагината редовно вадам поштенски марки и тоа само од Еквадор! Од што може да биде тоа?

Госпоѓице, тоа не се поштенски марки, тоа се налепници од бананите

To Top