Отворен кастинг со Ромина Маласпина


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Ромина Маласпина е убавица од редот на „латино ангелите“ од светот на реалните забавни серии и шоу-емисии од ТВ екраните. Таа на дело покажува и докажува како и зошто ја има заслужено оваа заводлива титула.