Мајтап

Виц: Попот се плаши од шефот

Поп лета во авион и стјуардесата го прашува:
– Попе, ќе се напиете нешто? Има виски, коњак, вино?
– На која висина летаме?
– 8 илјади метри.
– А не, фала, многу сме високо, шефот може да ме види.

To Top