Мајтап

Виц: Полицаецот и сељакот со BMW

Полицаец запира едно типче кое сељачки аздисува по улиците со BMW, па му вели:

Документите, молам, господине.

Типот му враќа:

Ти, бе, знаеш ли кој ми е татко?

Полицаецот:

Не знам и не ме интересира. Тоа ќе си ја прашаш мајка ти, а мене ќе ми ги дадеш документите.

To Top