Мајтап

Виц: Мојата вера не ми дозволува

Љубовници во кревет после бурна љубовна авантура:
– Љубов, би сакал ли да ме ожениш?
– Сакам љубов, ама мојата вера не ми дозволува!
– Која вера?
– Жена ми, Вера.

To Top