Мајтап

ВИЦ: Полицаец го запира Трпе

Полицаец го застанува Трпе, и му бара лична карта, возачка дозвола…
Овој му дава, а полицаецот прашува:
– Господине, да не сте пијан? – Не, бре како пијан.
– Ама, гледам дека не сте ни трезен.
– Е додуша, не сум ни трезен господине полицаец, одговара Трпе.
– Е па каков сте тогаш?
– Таман.

To Top