Мајтап

ВИЦ: Гледал Трпе документарка

Гледал Трпе документарка на National Geographic и разбрал дека сонцето ќе згасне за 4-5 милијарди години.
Загрижен си рекол:
– Таман ќе влеземе во ЕУ, ете ти нов проблем.

To Top