Мајтап

Виц: Политичар од мал

Се собираат малиот Трпе и школските другари после родителска средба, па го прашуваат Трпе:

Трпе, те тепаше ли мајка ти за единиците и двојките?

А Трпе гордо:

Не ме ни допре. Го тепаше татко ми.

Како тоа?

Така, му ставив едни танга гаќи во џебот од сакото.

Advertisements
To Top