Мајтап

Виц: Подли колеги во македонското Собрание

Прават муабет двајца македонски пратеници за тоа колку им се подли некои од колегите во Собранието:

Одам некни во тоалет, брат, кога гледам на плочките 50 евра.

И, што бидна? Ги зеде?

Само што се наведнав да ги земам, веднаш почувствував како ги заработувам.

Advertisements
To Top