Мајтап

Виц: Иднината на македонските мозоци

– Кај си бе, школски, од кога не сум те видел? Како си? Како оди во животот?
– Добар сум, завршив факултет, па магистрирав, а потоа и докторатот го одбранив.
– Аха, супер. Честитам. А доматите колку ти се?

To Top