Мајтап

Виц: Плавушите и пијаниот

Седат две плавуши и едната и вика на другата:
Еј види го пијаниот будала, го знам!
А кој е тој?
Абе еден пред десет години ми предложи брак и го одбив.
Аууу, па овој уште слави!

To Top