Мајтап

Виц: Плавушата сака да проба

Дресер во циркуз излегува со мајмун на рамо.
– Дали знаете што знае овој мајмун да прави?! Гледајте сега!
Дресерот му мава шамар на мајмунот, мајмунот се симнува, му ги откопчува панталоните, завршува работа и се качува пак на рамења.
– Дали некој од публиката сака да проба?!
Од публиката се појавува плавуша:
– Јас би, ама малку посилно и погрубо да ме удрите прво…

Advertisements
To Top