Мајтап

Виц: Плавуша во градски автобус

Влегува плавуша во градски автобус и прашува:

Господине, ќе ми го отстапите ли местото да седнам?

Госпоѓо, не можам да ви го отстапам местото.

Простак еден, нели гледаш дека сум бремена!

А вие нели гледате дека јас сум возачот на автобусот?!

To Top