Мајтап

Виц: Плавуша на сервис за компјутери

Плавуша се јавува во сервис за компјутери.

Извинете, ми се скрши држачот за чаши на лаптопот. Може ли некој да дојде да ми го поправи?

Но госпоѓо, компјутерите немаат држачи за чаши!

Како немаат, само притискам на едно копче и држачот излегува.

To Top