Мајтап

Виц: Поделба на куќата после развод

Го прашува едниот пријател другиот:

Што има ново кај тебе, другар?

Па, се разведовме со жената и ја поделивме куќата на два дела.

Тебе кој дел ти се падна?

Надворешниот.

To Top