Мајтап: Најголемиот проблем на Македонците


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Новинар прави анкета на случајни минувачи во Македонија. Запира еден Македонец и го прашува:

Според вас, кој е најголемиот проблем на Македонија денес? Незнаењето или незаитересираноста?

Не знам и не ме интересира!