Мајтап

Виц: Плавуша на село

Оди плавуша на село и среќава еден овчар па го прашува:
– Колку години има оваа овца?
– Има два години, ама тоа не е овца, тоа е овен.
– А како знаете?
– Знам по роговите.
– Лелеее, стварно има два рога…

Advertisements
To Top