Мајтап

Виц: Пијаница на клупата

Се запил некој пијаница и заспал на клупа. Поминал некој педер, го изебал и му оставил 10 евра.

Се буди пијаницата и гледа 10 евра во џебот, оди во продавница и купува 10 Хајнекен лименки за тие пари. Ги пие и пак заспива на клупа.

Повторно врви педерот, го гледа заспан, го изебал и пак му остава 10 евра. И така неколку дена со ред. Еден ден се буди пијаницата, најдува 10 евра, оди во продавница, а продавачот му вели: Значи пак 10 Хајнекен пивца?

Ма јок, брат. Дај ми 10 Амстел, од Хајнекен нешто ме боли задников.

Advertisements
To Top