Виц: Пијан се враќа рано сабајле


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Влегува мажот прилично запиен во ситните утрински саати, а жената нервозна до максимум го чека и почнува да му вика:

– Не те е срам, да се прибираш секое сабаале фоф 4 саато, алкохоличар.

– Де невесто, не се нервире, не се прибирам, дојдех по хармониката …