Кога забавената снимка прави магија од обичен момент

Навидум обични моменти кои не можеме да ги забележиме со голо око, всушност, се вистинска магична уметност кога доволно ќе ја забавите снимката за да ги уловите истите. Еве неколку такви примери со балони полни со вода.