Мајтап

Виц: Пеглање, јадење и секс во седум минути

Се натпреварувале Швајцарец, Англичанец и Македонец кој може за 7 мин да испегла кошула, изеде цел леб и да има секс со жена му.

ШВАЈЦАРЕЦОТ прво ја испеглал кошулата, после гo изел лебот и времето му истекло.

АНГЛИЧАНЕЦОТ прво го изел лебот, после ја испеглал кошулата и времето му истекло.

МАКЕДОНЕЦОТ и дава на жената да пегла, и дури ја онадел, го изел лебот.

ЗАКЛУЧОК:

ШВАЈЦАРЕЦОТ секогаш прво гледа да ја сработи работата, потоа да се најади, а за останатите работи доколку има време.

АНГЛИЧАНЕЦОТ секогаш прво гледа што има за јадење, после да ја сработи работата што ја има а за останатите работи ако има време…

ПОЕНТАТА кај МАКЕДОНЕЦОТ: Ако не ги онадиш оние кои работат за тебе, нема ни лепче да каснеш.

To Top