Мајтап

Виц: Партиски војници во државна администрација

Двајца партиски војници вработени во државна администрација во иста канцеларија прават муабет:

Колега, да не ми го имаш видено пенкалото?

Да, на увото ти е.

Зошто секогаш мора да ги комплицираш работите – на кое уво?!

To Top