Авто мото

Еве зошто Ролс Ројс Фантом е ѕвер кој чини скоро половина милион евра (видео)

Сè што ви треба за да се уверите во квалитетот и вредноста на моторите од „Ролс Ројс“ е една монета.

Со цел да покаже како моторите на Ролс-Ројс се толку тивки и избалансирани, добро познатиот аавтомобилски критичар Мат Вотсон ќе тестира дали паричка поставена вертикално на моторот на Ролс Ројс ќе падне, дури и јако го турира моторот.

Еве уште еден дополнителен доказ за избалансираност и елеганцијата во работењето на моторите од „Ролс Ројс“, овој пат при стартување на автомобилот.

Advertisements
To Top