Има потенцијал: Малата ќе биде врвна спортиска и џудо мајстор


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Пораката е дека никогаш не станува полесно, туку ти стануваш подобар во нештата. Најважно е на почеток да има кој дополнително да те мотивира, инспирира и поддржува.