Виц: Пар на раскинување


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Доаѓа моментот на разделбата. Кога веќе се е кажано. Таа сепак, нема сили да си замине. Крвта и пулсира во слепоочниците. Со последен напор ја фаќа кваката на вратата и заминува!
Гласот негов ја скаменува на место:
Марија, почекај, те молам!
Да?
Ќе сакаш ли да ми го дадеш телефонот од Маја другарка ти со големите цицки?