Виц: Оптимист


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Есен. Еден ловџија паднал во една длабока дупка во планината.
– Боже, кој ќе ме најде тука? Ќе морам да чекам дури до пролетта?
– Абе ти си бил голем оптимист! – му вели мечката од зад него.