Мајтап

Виц: Онадење само со жената

Докторот му вика на Трпе:
– Имате дијабетес. Никако јадење слатко!
– Докторе, а секс смеам ли да имам?
– Само со жената!
– А со швалерката?!
– Не!
– Зошто не?
– Затоа што е слатко.

To Top