Мајтап

Виц: Објаснување што е ДДВ

Перо и Трпе прават муабет.

„Трпе, вчера ме прашува малиот дома да му објаснам што е тоа ДДВ“, му вели Перо.

„И како му објасни ти?“, го прашува Трпе.

„Фатив и му изедов 18% од чоколадото. Цел ден потоа плачеше“.

Advertisements
To Top