Мајтап

Мајтап: Вистината за жените и телефоните

Жената е чуден феномен.

Се буди со телефонот в рака, пие кафе со телефонот, јаде со телефонот, оди во ВЦ со телефонот.

Кога ќе ѝ се јавиш, не ти крева.

Па уште ти вели и дека не го слушнала телефонот.

Advertisements
To Top