Виц: Нов затвореник во затворот


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Нов затвореник штотуку пристигнат во затворот. Чуварот го теши:
– Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат. Тука животот баш ни е возбудлив. Секој ден е со разна тематика. Понеделник е ден за фудбал. Сите трчаме по топката во дворот. Ти сакаш ли фудбал?
– Паа, не. Не го сакам спортот.
– Ех, добро. Вторник ќе ти се допадне – тогаш играме карти, шах, што сакаш. Сакаш ли карти?
– Неее, не играм карти!
– Добро де, ете среда е ден за сeкс. Ти сeкс со жени ли сакаш или со мажи?
– Со жени!
– Ееее, тоа значи и средата нема да ти се допадне…