Виц: Неухранет сопруг


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Маж излегува на терасата само со завиткана крпа околу половината.
Жена му вика, се разбира:
– Каде си излегол така гол бе?! Не ли ти е срам?!
– Нека видат луѓето колку сум слаб и дека не ме храниш…
– Е, па симна и крпата, па да видат зошто не те хранам!