Мајтап

Виц: Не се жени со грда жена

Перо му се жали на Трпе:

Трпе, брат, оваа мојата сака секс секој ден, а јас не можам да издржам со тоа темпо.

А Трпе му вели:

Еее, Перо, брат, ти текнува кога те советував да не се жениш со грда жена. Сега нема кој да ти помогне.

To Top