Мајтап

Виц: Не се сите жени исти

Сите жени не се исти.

Како мислиш – не се исти?

Па така. Некои ги интересира и привлекува внатрешната убавина.

На пример?

Пример: седишта обложени со скапа кожа, најнов климатроник, јако озвучување, контролна табла на допир и слично.

To Top