Мајтап

Виц: „Историска“ книга

Малиот Трпе го прашува дедо си:
– Дедо, дедо, каква книга читаш?
– Историска книга.
– Каква историска, кога тоа е порно списание?!
– За тебе може е порно, за мене е историја.

Advertisements
To Top