Виц: Наставничката по математика го прашува Трпе…


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Наставничката по математика го прашува Трпе:
– Ако татко ти месечно ти дава по 1000 денари, колку денари ќе имаш за 4 месеци?
– Ниту еден!
– Како ниту еден?! Па ти ич не знаеш математика!
– Знам математика, ама подобро се знам себеси.

Извор: http://www.vicoteka.mk#ixzz4pd1u08W4