Виц: Напалениот Мујо


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Си оди Мујо дома, многу напален и и вика на Фата:
-Фато вечерва има цела ноќ да те е*авам !
И така Мујо навалил на Фата и цела ноќ работел.
Утрото Фата се буди, се протегнува и вика:
-Уфф, ама сум се наспала, а ти до кога е*аше ?