Виц: Логика на унапредувањето на работа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во денешно време, кога требаат „врски“ за сè, една е логиката за унапредување:

Кој работи – греши.

Кој не работи – не греши.

Кој не греши – него ќе го унпаредат.