Мајтап

Виц: Напален сопруг

Во спалната соба:

Жено, ајде побрзо соблекувај се, не можам да издржам!

А бе, рано е уште, малиот не е заспан.

Заспан е досега, гарант!

Не верувам, не е заспан.

Сега ќе видиш дека е заспан. Синче татино, ај донеси му на тато една чаша вода!

Тишина, не се слуша ништо. Нема одговор.

Мажот и жената се нафрлаат страсно еден на друг, следи бурен и жежок однос во креветот, па експлозивни свршувања.

Потоа тие лежат исцрпени на креветот во темница. Од темницата се слуша детски глас:

Јас уште да стојам со водава овде?

To Top