Мајтап

Виц: Најлошото нешто што си го направил за пари

Седат Перо и Иван, пијат пиво после работа и муабетат. Трпе го прашува Перо:
– Перо, брат, што е најлошото нешто што си го направил за пари?
– Одам на работа…

To Top