Мајтап

Виц: Гласовите кои наредуваат

Се среќаваат стари пријатели:
– Како си?
– Одлично! Конечно се ослободив од гласовите што ми нредуваат што да правам.
– Со лекови?
– Не! Се разведов.

To Top