Виц: На шалтер во банка


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


– Добар ден, сакам да подигнам 3.000 денари.

– Господине, на шалтер се подигаат суми од 5.000 денари нагоре. За помали суми на банкомат.

– Ама не ја носам картичката за банкомат.

– Па, вратете се дома, земете си ја, и дојдете извадете си од банкомат.

– Добро, сакам да подигнам 5.000 денари.

– Тоа нема проблем, повелете.

– Благодарам. Сега сакам да си внесам 2.000 денари на сметката.